Presentació del Centre de Referència Nacional de Nàutica, Centre de la Mar
El Centre de Referència Nacional de Nàutica, Centre de la Mar del SOIB  realitzarà una presentació virtual, el pròxim 2 de desembre a les 18.00 h, a través del nostre canal de YouTube. La sessió, d’uns 45 minuts, serà en línia i oberta a tothom, però també es farà presencialment en una de les sales del centre.

En aquesta sessió virtual, el director del centre, Carlos García, farà una exposició del Centre Integrat de Formació Professional i l’oferta formativa i activitats que es desenvolupen, així com del Centre de Referència Nacional de Nàutica, on es detallaran les línies estratègiques i d’actuació de cara als dos pròxims anys.

L’objectiu és donar informació d’interès sobre l’activitat i tasques relacionades amb estudis sectorials, les necessitats formatives i empresarials del sector, així com la creació de noves formacions i nous recursos didàctics, entre d’altres. Per tant, la intenció del Centre de la Mar és oferir millores al sistema nacional de formació professional i detectar noves exigències de les empreses del sector nàutic estatal.

Tota la informació més concreta del centre, l’oferta lectiva i les activitats que realitzem la pots trobar a la nostra web, www.centredelamar.com  Us animem a visitar la pàgina web, i si teniu algun dubte, el podreu plantejar al final de la sessió mitjançant el xat.

Aquí us deixem el link a la sessió:

Presentació virtual

Si esteu interessats en assistir-hi podeu enviar-nos un email a info@centredelamar.com