SOIB - FORMACIÓ OCUPACIONAL

La formació professional per a l’ocupació

La formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribueixi al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i desocupades), millorant la seva ocupabilitat i la seva promoció en el treball. Aquesta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Inclou diferents iniciatives i programes de formació que es desenvolupen en el marc del Sistema Nacional d’Ocupació, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal i dels Serveis Públics d’Ocupació de les Comunitats Autònomes.

Al Centre de la Mar, com a centre propi del SOIB, s’imparteixen cursos de formació professional per a l’ocupació. Com a centre, els cursos que s’imparteixen són de l’àrea professional de manteniment i reparació d’embarcacions esportives i esbarjo. Paral•lelament, també s’imparteixen cursos de la família professional Maritimopesquera, segons la demanda existent i en coordinació amb el centre integrat de formació professional Nauticopesquera de Palma. Aquests cursos, siguin de la família que siguin, poden ser de certificats de professionalitat o d’especialitats formatives.

Notícies

Comença el nou curs al Centre de la Mar

Comença el nou curs al Centre de la Mar

Més de cinquanta alumnes han començat les classes de Formació professional que s'imparteixen al Centre de la Mar a partir del 24 de setembre. L'Alumnat d'FP estarà distribuït entre el 1r i 2n curs de Tècnic en Manteniment d'Embarcacions d'Esbarjo, així com el 1r i 2n...

Llegir més