Impartició del curs de perfeccionament tècnic del professorat “Introducció a la nàutica, motors i sistemes de propulsió”

El Centre de Referència Nacional de Nàutica, Centre de la Mar del SOIB, té com a objectiu, dins el Pla de Treball Anual del 2022, la impartició del curs de Perfeccionament Tècnic del Professorat (PTP) “Introducció a la nàutica, motors i sistemes de propulsió”.

Aquest curs està inclòs dins el Pla pel Perfeccionament Tècnic del Professorat 2022 per part dels Centres de Referència Nacional promogut pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Ministeri de Treball i Economia Social, amb l’objectiu d’ampliar les competències i els coneixements del professorat i el personal formador de la formació professional.

El curs està orientat a professorat, personal formador i personal especialitzat dels centres on s’imparteixen ensenyaments que conformen la formació professional reglada de les famílies TMV, ELE, ENA, FME, IMA i MAP. 

La modalitat de la formació és en xarxa a través de la plataforma Google Classroom. La durada és de 30 hores i comença el proper dia 7 de novembre. Els docents que impartiran el curs són Ramón Martín Juan, professor del CIFP Centre de la Mar, i Diego Sánchez, director d’àrea postvenda i magatzem de l’empresa Touron.

Els continguts del curs són els següents:

  1.     Introducció a l’entorn nàutic (7 hores)

1.1. L’embarcació recreativa

1.2. Sistemes de l’embarcació recreativa

  1.     Sistemes de propulsió (4 hores)
  2.     Motor intrabord i dins forabord (10 hores)

3.1. Instal·lació de la planta propulsora

  1.     Sistema de motor forabord (9 hores)

El termini d’inscripció és fins al dia 28 d’octubre, inclòs, i s’ha de fer mitjançant el formulari següent:

https://docs.google.com/forms/d/1Aywxbwx9Q6gs7noFPHd-2yK0Kqz1dkkeNvqrVmYQvMg/edit?usp

Esperam que el professorat i el personal formador hi participi i aprofiti el coneixement que es posarà a la seva disposició. Per a més informació o aclarir dubtes, contactau amb el Centre de la Mar a través del telèfon 971.17.70.27 o l’adreça electrònica info@centredelamar.com