Èxit a la Jornada Tècnica sobre Sostenibilitat al Centre de Referència Nacional de Nàutica.

Ahir a la tarda, 9 de novembre, el Centre de Referència Nacional de Nàutica, Centre de la Mar del SOIB, va dur a terme la jornada tècnica “Sostenibilitat en fibra de vidre i nous materials”. L’esdeveniment, que va començar a les 17 h, va comptar amb la participació de destacats ponents al sector.

Els convidats especials, José Luis Fayos d’ANEN, Manuel Sanz d’Enfinity i Marc Balaguer de Nauta Morgau, van compartir valuosos coneixements sobre sostenibilitat i nous materials a la indústria nàutica.

La jornada va tenir una destacada participació tan presencial com en línia. Agraïm a tots els assistents, ponents i organitzadors per contribuir a fer un esdeveniment enriquidor. Hi va haver un animat torn de preguntes en què es van abordar diverses qüestions, demostrant l’interès i el compromís de la comunitat en aquest tema.

L’augment significatiu en l’assistència, comparat amb la jornada de l’any anterior, és un indicador clar del creixent interès en aquests temes crucials per a la sostenibilitat en la indústria nàutica. Aquest èxit ens motiva a continuar treballant amb entusiasme, i planificar amb il·lusió la quarta jornada l’any vinent.

Amb el compromís de contribuir a la innovació i formació al sector nàutic, el Centre de Referència Nacional de Nàutica agraeix a tots els participants la seva contribució i espera continuar sent un referent nacional en aquest àmbit. Fins a l’any que ve!

En el cas que us perdéssiu la Jornada, podeu veure-la al nostre canal de YouTube al següent enllaç: