El Centre de la Mar acull un fòrum d’oportunitats d’ocupació en el sector nàutic en el marc de la Palma International Boat Show

El Centre de la Mar ha acollit avui matí un fòrum d’oportunitats que ha consistit en una trobada entre les empreses del sector nàutic de Menorca i els alumnes del Centre que ja han rebut formació ocupacional o reglada a través d’aquest Centre Integrat de Formació Professional.

El fòrum serveix per oferir a totes les empreses de nàutica de Menorca els perfils professionals dels alumnes que en aquest moment acaben els estudis de nàutica i que poden cobrir les necessitats de les ofertes laborals de l’illa.

Durant aquest mes de maig, el personal d’orientació del SOIB de Menorca ha impartit als assistents del fòrum diversos tallers de preparació de currículums, gestió de les entrevistes de feina i de cartera de serveis del SOIB.

Els alumnes han presentat el CV i han fet una entrevista amb 8 empreses al llarg del matí, de manera que han pogut conèixer de primera mà els futurs professionals.

El perfil dels 52 alumnes que hi han participat ha estat divers, enfocat en dos grans grups professionals: manteniment d’embarcacions i treballs de marineria en ports.

Enguany, el SOIB participa per primera vegada en el Palma International Boat Show 2021 amb un programa d’activitats que inclou aquest fòrum d’oportunitats al Centre de la Mar, un estand informatiu, una taula rodona, un job day per seleccionar perfils professionals del sector i unes visites guiades a empreses nàutiques per promocionar la formació entre el jovent.