Comença el nou curs al Centre de la Mar

Més de cinquanta alumnes han començat les classes de Formació professional que s’imparteixen al Centre de la Mar a partir del 24 de setembre. L’Alumnat d’FP estarà distribuït entre el 1r i 2n curs de Tècnic en Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo, així com el 1r i 2n curs de Títol professional bàsic en Manteniment d’Embarcacions Esportives i d’Esbarjo.

Com sabeu, el Centre de la Mar està inclòs dins la família professional de Transport i Manteniment de Vehicles, i a través d’aquesta família està establert a l’àrea professional de nàutica en manteniment i reparació d’embarcacions esportives i d’esbarjo i, per tant, imparteix formació professional reglada d’aquesta especialitat.

El nou curs 21/22 també ha inclòs un nou curs de retractilat que ha estat creat pel mateix Centre de la Mar i que s’ha elaborat a partir d’una detecció de demanda de professionals per tal que aprenguin aquesta tècnica de retractilat.

Finalment destacar el curs d’Alfabetització informàtica amb plena ocupació del curs que s’ha impartit al llarg d’aquesta setmana. Pròximament també començaran el curs de Competències digitals per a professors el dia 27 de setembre.

Però no tot queda aquí, sinó que pròximament també, concretament el dia 4 d’octubre, començarà el nou curs de Formació Dual, així com altres cursos especialitzats i mòduls de certificats de professionalitat. Per veure més informació sobre aquests i tots els pròxims cursos que estan per realitzar al Centre, no dubteu en visitar la nostra pàgina web.