Balanç positiu de la participació del Centre de la Mar en la fira Palma International Boat Show

Enguany el Centre de la Mar ha participat activament en la fira nàutica Palma International Boat Show(PIBS) que s’ha celebrat del 3 al 6 de juny, amb un estand propi i en l’organització d’un fòrum d’oportunitats.

Durant aquests quatre dies, Carlos Garcia, director del Centre de la Mar, Genar Escandell, cap d’Innovació, i l’enginyera, Gemma Taltavull, han mantingut contactes amb empreses i fabricants d’embarcacions, motors, mecànica d’embarcacions, sistemes elèctrics i electrònics, etc. i han atès les consultes de les persones que han visitat l’estand. A més, han establert vincles de col·laboració amb les principals associacions i entitats del sector nàutic de les Illes Balears. Concretament, s’ha fet una reunió conjunta amb Carlos San Lorenzo, secretari general d’ANEN( Asociación Nacional de Empresas Nauticas), Jaume Vaquer i Margarita Dahlberg, president i tresorera d’AENIB (Asociación Empresas Nàutica Islas Baleares), i amb Pedro Suasi, gerent de Balearic Marine Cluster.

A l’estand s’ha proporcionat tota classe d’informació, especialment sobre tot el que ofereix el Centre de la Mar i els cicles de formació professional que s’imparteixen. Cal recordar que des de l’any 2019 és el Centre de Referència Nacional de Nàutica per a la família professional de Transport i manteniment de vehicles.

Per una altra banda, a final del mes passat es va dur a terme un fòrum d’oportunitats que va consistir en una trobada entre les empreses del sector nàutic de Menorca i els alumnes del Centre que ja han rebut formació ocupacional o reglada a través d’aquest Centre Integrat de Formació Professional. Un total de 52 alumnes varen presentar els currículums i s’entrevistaren amb 8 empreses menorquines.