El Centre de la Mar anuncia la seva IV Jornada Tècnica «Tractaments de l’obra viva»

El Centre de la Mar anuncia la seva IV Jornada Tècnica «Tractaments de l’obra viva»

El Centre de la Mar, Centre de Referència Nacional de Nàutica del SOIB, es prepara per dur a terme la seva IV Jornada Tècnica el pròxim 30 d’octubre de 2024. Aquest esdeveniment, ja consolidat com a referent anual en el sector nàutic, s’adreça a personal docent i formador i professionals del sector i és una oportunitat única per descobrir les últimes innovacions en els tratramientos de la obra viva, un tema clave para la conservación i el rendiment de las embarcaciones.

Tallers presencials al matí

Enguany, la jornada presenta un format renovat que destaca per l’enfocament pràctic i participatiu. Durant el matí, els assistents podran gaudir de tallers pràctics, en què les empreses líders del sector, Hempel i PropSpeed, compartiran les seves últimes tècniques i solucions innovadores. Aquestes sessions tindran lloc a les instal·lacions del Centre de la Mar, situades al carrer de Ruiz i Pablo, 13, Maó, Menorca, de les 10 h a les 14 h.

Els tallers estan dissenyats per proporcionar als professionals del sector l’oportunitat d’interactuar amb experts i conèixer de primera mà les tecnologies més avançades en tractaments de l’obra viva, un àmbit clau per millorar el rendiment i la sostenibilitat de les embarcacions.

Conferència en estríming al capvespre

Al capvespre, a partir de les 17 h, la jornada continuarà amb una conferència en línia que s’emetrà en estríming. Aquesta sessió, centrada en els «Tractaments de l’obra viva», comptarà amb dos ponents destacats del sector: Joan Moret, Area Manager de Pintures Hempel, i Jesús González-Llanos, responsable de PropSpeed a Espanya. Ambdós compartiran la seva experiència i la visió sobre les últimes tendències i desafiaments en el camp dels recobriments i tractaments de la part submergida dels vaixells, essencials per garantir una major durabilitat i eficiència de les embarcacions.

La conferència tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i serà accessible per a tot el públic interessat a través de la retransmissió en línia pel canal de Youtube del Centre de la Mar, i també s’hi podrà participar de manera presencial al Centre.

Inscripcions obertes

La participació en aquesta jornada és gratuïta, però requereix inscripció prèvia a través del formulari següent: Inscripció a la Jornada Tècnica. Es recomana a les persones interessades assegurar una plaça com més aviat millor, ja que l’aforament és limitat per als tallers presencials.

Per què participar-hi?

La Jornada Tècnica del Centre de la Mar no només és una oportunitat de formació i actualització per als professionals, sinó també un punt de trobada on s’intercanvien coneixements i es reforcen les xarxes al sector nàutic. Les tècniques presentades, avalades per la investigació i la innovació d’empreses capdavanteres, marcaran el futur dels tractaments de l’obra viva, amb un enfocament en la sostenibilitat i l’eficiència.

Per a més informació sobre la jornada, podeu contactar directament amb el Centre de la Mar a través del correu info@centredelamar.com o telefonant al 971 17 70 27.

No perdeu l’oportunitat de formar part d’aquest esdeveniment únic i mantenir-vos al dia amb les últimes innovacions del món nàutic!